Κοκκινιστό μοσχάρι σε κόκκινο κρασί: Ζουμερό και μαλακό για να εντυπωσιάσετε!
Τρυφερό, άπαχο πάνω μέρος μοσχάρι, μαριναρισμένο και μαγειρεμένο αργά σε κόκκινο κρασί με μυρωδικά λαχανικά. Συστατικά 1 κιλό από την πάνω πλευρά από μοσχαρίσιο κρέας 1 σκελίδα σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 2 κλωναράκια δεντρολίβανο 8 κόκκους μαύρου πιπεριού 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 καρότα, ψιλοκομμένα 2 κοτσάνια σέλινου, ψιλοκομμένα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 90ml εξαιρετικό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κοκκινιστό μοσχάρι σε κόκκινο κρασί: Ζουμερό και μαλακό για να εντυπωσιάσετε!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί