Κλασική κρέμα καραμελέ για ένα εύκολο επιδόρπιο
Ο απλός, βήμα προς βήμα οδηγός για την τέλεια κρέμα καραμελέ. Εξοπλισμός και προετοιμασία: θα χρειαστείτε 6 πορσελάνινα μπολάκια, ράμεκιν (150 ml). Συστατικά Για την καραμέλα 160g ζάχαρη ανάλατο βούτυρο, για το άλειμμα των μπολ Για την κρέμα 4 αυγά 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 25g ζάχαρη άχνη 600ml γάλα πλήρες κρέμα γάλακτος, για … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κλασική κρέμα καραμελέ για ένα εύκολο επιδόρπιο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί