Κέικ πολέντα με πορτοκάλι και αμύγδαλο

Τα αμύγδαλα και η πολέντα δίνουν σε αυτό το εύκολο κέικ υπέροχη υφή. Το κάρδαμο προσθέτει επίσης ένα λεπτό άρωμα – αυτό είναι χωρίς γλουτένη και στα καλύτερά του. Συστατικά 175g βούτυρο, μαλακωμένο και κομμένο σε κύβους, συν επιπλέον για άλειμμα 175g ζάχαρη άχνη 3 μεσαία αυγά 200g αλεσμένα αμύγδαλα 100g λεπτή πολέντα 50g γιαούρτι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κέικ πολέντα με πορτοκάλι και αμύγδαλο.