Κέικ πολέντα με πορτοκάλι και αμύγδαλο
Τα αμύγδαλα και η πολέντα δίνουν σε αυτό το εύκολο κέικ υπέροχη υφή. Το κάρδαμο προσθέτει επίσης ένα λεπτό άρωμα – αυτό είναι χωρίς γλουτένη και στα καλύτερά του. Συστατικά 175g βούτυρο, μαλακωμένο και κομμένο σε κύβους, συν επιπλέον για άλειμμα 175g ζάχαρη άχνη 3 μεσαία αυγά 200g αλεσμένα αμύγδαλα 100g λεπτή πολέντα 50g γιαούρτι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κέικ πολέντα με πορτοκάλι και αμύγδαλο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί