Ισπανική ομελέτα ή αλλιώς tortilla αυγών
Αυτή η συνταγή για ένα εύκολο δείπνο ή ένα δυναμωτικό πρωινό Σαββατοκύριακου έχει άρωμα Ισπανίας. Σκεφτείτε το σαν μια πίτα που χρησιμοποιεί τορτίγιες με αλεύρι αντί για ζύμη. Συστατικά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 μεγάλες τορτίγιες από αλεύρι 1–2 φέτες ζαμπόν, κομμένο σε κομμάτια 2 μεγάλα αυγά ελευθέρας βοσκής, σε θερμοκρασία δωματίου Τσιμπήστε νιφάδες … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ισπανική ομελέτα ή αλλιώς tortilla αυγών.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί