Το αγαπημένο all day bistrot της Αθήνας, ξεκινάει τον νέο χρόνο με μια σειρά «οινικών συναντήσεων», συστήνοντας στους Αθηναίους εξαιρετικές ετικέτες κρασιών απ’ όλη την Ελλάδα. Οι συναντήσεις αυτές εγκαινιάζονται με μια κάθετη γευσιγνωσία για τη «Τομή» του οινοποιείου Τρουπή.
Η σομελιέ της Gargaretta, Αμάντα Κοντινού ενώνει τις δυνάμεις της με το οινοποιείο Τρουπή και μαζί οργανώνουν από κοινού ένα γευστικό ταξίδι στην ποικιλία Μοσχοφίλερο. Με οδηγούς τον κύριο Ανδρέα Ματθίδη Dip. WSET, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχοόων και Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Οίνου Ποτών στην Εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας καθώς και Senior lecturer στην WSPC και τον οινοπαραγωγό κύριο Γιάννη Τρουπή, αρχίζει μια ξενάγηση στον κόσμο του λευκού κρασιού ενώ οι άρτιοι συνδυασμοί γεύσεων της Gararetta θα βοηθήσουν να το απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Επιμέλεια Menu. Μανώλης Μαυριγιαννάκης & Μάριος Πιρπιρίδης
Head Chef. Άρης Πουλόπουλος
Eπιμέλεια Κάρτας Κρασιών. Αμάντα Κοντινού
Αρχιτεκτονική Μελέτη. Stavropoulou Architects
Τετάρτη 22/01. Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ ενώ είναι απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων. Για κρατήσεις καλέστε στο 210-92 28 713.