Γευστικότατα και αφράτα μακαρόν πορτοκάλι!
Αν και δεν χρειάζομαι μια ειδική περίσταση για να φτιάξω αυτά τα μικρά γλυκάκια, θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο τραπέζι για την Πρωτομαγιά. Συστατικά: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3/4 φλιτζανιού αλεύρι αμυγδάλου 2 μεγάλα ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου 1/4 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρέμα ταρτάρ 1/4 κουταλάκι του γλυκού χυμό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γευστικότατα και αφράτα μακαρόν πορτοκάλι!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί