Γευστικότατα και αφράτα μακαρόν πορτοκάλι!

Αν και δεν χρειάζομαι μια ειδική περίσταση για να φτιάξω αυτά τα μικρά γλυκάκια, θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο τραπέζι για την Πρωτομαγιά. Συστατικά: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3/4 φλιτζανιού αλεύρι αμυγδάλου 2 μεγάλα ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου 1/4 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρέμα ταρτάρ 1/4 κουταλάκι του γλυκού χυμό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γευστικότατα και αφράτα μακαρόν πορτοκάλι!.