Το πολυαναμενόμενο βιντεοκλίπ της «Αστερομάτας» είναι πλέον γεγονός! Με αυτό το κομμάτι, η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Η μουσική φέρει την υπογραφή των Arcade και της ίδιας της Κλαυδίας, ενώ οι Arcade υπογράφουν τους στίχους. Την σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ ανέλαβε ο George Mpenioudakis, χαρίζοντας στο κομμάτι μια εντυπωσιακή οπτική ταυτότητα.
Η πρώτη μετάδοση του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» το πρωί της 14ης Μαρτίου, και από εδώ και πέρα, το κοινό μπορεί να το απολαύσει στο ERTFLIX και στο YouTube κανάλι της ΕΡΤ.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision έχει ξεκινήσει και η «Αστερομάτα» είναι έτοιμη να μας παρασύρει στο ταξίδι της!
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply