Μια σύντομη αλλά απολαυστική συνάντηση με την Έλλη Κοκκίνου είχε η κάμερα της εκπομπής Happy Day, την ώρα που η τραγουδίστρια επέστρεφε από την Κύπρο, όπου και εμφανιζόταν σε νυχτερινό σχήμα.

Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια που έχουν ακουστεί για την εμφάνιση και τα κιλά του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η συζήτηση πήγε… αναπόφευκτα και στην ίδια. Η ερώτηση ήταν απλή: έχει δεχτεί ποτέ η Έλλη αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση ή την ηλικία της; Εκείνη, με το γνωστό της μπρίο, απάντησε γελώντας: «Τι έχει η ηλικία μου; Γεματούλες και μεγάλες μας είπες».

Και φυσικά, δεν έμεινε εκεί. Με ειλικρίνεια και αυτογνωσία, συνέχισε:
«Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μπορεί για κάποιους να είμαι παχιά, για κάποιον άλλον πάρα πολύ αδύνατη, μπορεί για κάποιον άλλον να είμαι υπερήλικας, για κάποιον άλλον νέα. Τι να κάνουμε;»

Όσο για το πώς καταφέρνει να διατηρεί τη φόρμα της, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη – και ναι, λίγο μας πόνεσε:
«Κάνω συγκεκριμένη διατροφή κάθε μέρα και πολλή γυμναστική. Έχω πολύ καιρό να φάω τηγανιτές πατάτες. Άσε με. Δεν πειράζει. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων».

Κι επειδή καμία lifestyle κουβέντα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μια ερώτηση για τον έρωτα, ο δημοσιογράφος τόλμησε να ρωτήσει τι ρόλο παίζει αυτή την περίοδο στη ζωή της. Η απάντηση της Έλλης; Λιτή, μυστηριώδης και… απόλυτα παιχνιδιάρικη: «Δεν ξέρω τίποτα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.