Τα τσιγγάνικα αυγά σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας και chorizo κάνουν ένα υπέροχο πιάτο brunch. Από πάνω με τραγανό ζαμπόν Πάρμας και παρμεζάνα για απόλυτη απόλαυση. Συστατικά 110g μαγειρικό chorizo, ψιλοκομμένο 2 ασκαλώνια μπανάνας, ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 2 κουταλιές της σούπας ξύδι σέρι 300g χοντρές πασπάτες 15g kale, αφαιρούνται οι μίσχοι, χοντροκομμένοι 75g … Συνεχίστε να διαβάζετε το Δοκίμασε τα τσιγγάνικα αυγά!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί