Χοιρινό φιλέτο με ζαμπόν Πάρμας και ρίγανη
Υλικά 1,5kg χοιρινό φιλέτο χωρίς κόκαλα και πέτσα 2 λιπαρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες λίγα κλαράκια φρέσκια ρίγανη, συν περισσότερα για σερβίρισμα 100g ζαμπόν Πάρμας, κομμένο σε φέτες ⅓ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι 1 κρεμμύδι ή 2 ασκαλώνια, χωρίς τη φλούδα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας ξηρό λευκό βερμούτ 4 … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χοιρινό φιλέτο με ζαμπόν Πάρμας και ρίγανη.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί