Αυτή η φανταστική χειροποίητη πίτσα με φέτα και σπανάκι, είναι ιδανική συνταγή για να φτιάξεις κάτι γευστικό, γρήγορο και εύκολο εκιδικά για δείπνο!
Υλικά:
- 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
- 200γρ. φέτα, τριμμένη
- 300γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες
- 100γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα τηγάνι, θερμαίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σπανάκι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνετε.
- Απλώνετε τη ζύμη πίτσας σε ένα ταψί, προσθέτετε το σπανάκι, τη φέτα και τη μοτσαρέλα από πάνω.
- Ψήνετε για περίπου 15-20 λεπτά, ή μέχρι να χρυσίσει η ζύμη και η μοτσαρέλα να λιώσει.
- Σερβίρετε ζεστή.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;