Αργοψημένο χοιρινό μπούτι με σάλτσα μουστάρδας
Το αργό μαγειρεμένο χαμόν είναι ιδανικό για να ταΐσετε πολλούς καλεσμένους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο. Υλικά Για το μπούτι 3 κιλά μπούτι, χωρίς κόκαλο 600ml μπύρα τζίντζερ 4 κομμάτια μίσχου τζίντζερ, ψιλοκομμένο 4 κουταλιές της σούπας σιρόπι τζίντζερ από το βάζο Για τη σάλτσα μουστάρδας 200g πλήρους λιπαρών … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αργοψημένο χοιρινό μπούτι με σάλτσα μουστάρδας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί