Αργομαγειρεμένα φασόλια με πάπρικα και πιπεριά
Τα σπιτικά ψημένα φασόλια είναι τόσο εύκολα στο slow cooker και έχουν μια υπέροχη καπνιστή γεύση από την πάπρικα. Συστατικά 250g αποξηραμένα φασόλια 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες φύλλα από μερικά κλωνάρια φρέσκο θυμάρι ή ¼ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 2 κουταλιές της σούπας καπνιστή πάπρικα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αργομαγειρεμένα φασόλια με πάπρικα και πιπεριά.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί