Ένα εύκολο υγιεινό πιάτο που κυριολεκτικά θα λατρέψετε!
Υλικά
- 1 φλιτζάνι quinoa
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κιλό μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
- 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2 φλιτζάνια νερό μαγειρεύουμε το κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια και το θυμάρι ανακατεύοντας ανά διαστήματα για περίπου 3 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κινόα. Σερβίρουμε αμέσως με παρμεζάνα.