Ανάποδο κέικ αχλάδι με πινελιά τζίντζερ!
Αυτό το παραδοσιακό ανάποδο κέικ αχλαδιών έχει μια φλογερή πινελιά με την προσθήκη τζίντζερ και σκούρου ρούμι. Σερβίρετε με παγωτό ως επιδόρπιο ή μόνο του ως απόλαυση για τσάι ή καφέ. Συστατικά Για τα αχλάδια 50g ζάχαρη άχνη 50g βούτυρο, κομμένο σε κύβους, συν επιπλέον για άλειμμα 1 κουταλιά της σούπας σκούρο ρούμι 1 κουταλιά … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ανάποδο κέικ αχλάδι με πινελιά τζίντζερ!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί