Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, το πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή άνοιξε τις πόρτες του και σε συνεργασία με το Cardhu, το αγαπημένο single malt whisky από το Speyside και το γαστρονομικό & ευζωιστικό website The Food & Leisure Guide (www.fnl-guide.com), διοργάνωσαν ένα private dinner με επίτιμους προσκεκλημένους, με σκοπό να γευτούν τις δημιουργίες του Chef Arnaud Bignon από το TheGreenhouse** του Λονδίνου.
Εμπνευσμένος από το διάσημο ουισκι και τη μοναδική γκάμα γεύσεων της οικογένειας Cardhu ο βραβευμένος σεφ του εστιατορίου έφτιαξε πρωτότυπους συνδυασμούς, μπερδεύοντας αρώματα δίνοντας όμως πάντα την αίσθηση της ισορροπίας στα πιάτα του.Πρωταγωνιστές της βραδιάς το CARDHU AMBER ROCK™ και το CARDHU GOLD RESERVE™ που προστέθηκαν πρόσφατα στην πλούσια οικογένεια του Single Malt Scotch Whisky από το Speyside που αποτελείται επίσης από τα Cardhu 12 y.o., Cardhu 15 y.o. και Cardhu 18 y.o.
Την βραδιά συνόδευσαν, εκπληκτικά cocktail από τους Θάνο Προυνάρους, Head Bartender του Ομίλου Τραστέλη & Τέλη Παπαδόπουλο, mixologist διεθνούς αναγνώρισης και νικητή του παγκόσμιου διαγωνισμού World Class Bartender of the Year το 2009.