Η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας. Ο καθένας μας αναζητά προϊόντα που όχι μόνο ενυδατώνουν, αλλά προσφέρουν και μια συνολική αίσθηση αναζωογόνησης και φροντίδας. Σήμερα, οι πιο εξελιγμένες φόρμουλες έρχονται να καλύψουν κάθε τύπο δέρματος, προσφέροντας μοναδικές λύσεις για ενυδάτωση, σύσφιξη και προστασία. Ας γνωρίσουμε τέσσερα καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε την επιδερμίδα σας.

La Prairie – Life Matrix Haute Rejuvenation Cream

Η La Prairie μας συστήνει τη νέα Life Matrix Haute Rejuvenation Cream, μια επαναστατική κρέμα που ενσαρκώνει την ουσία της πολυτέλειας και της νεότητας. Με προέλευση την Ελβετία και βασισμένη σε προηγμένη έρευνα, η κρέμα αυτή προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και κυτταρική αναγέννηση. Η φόρμουλα της είναι εμπλουτισμένη με εξειδικευμένα συστατικά που αναδομούν και ενισχύουν την επιδερμίδα, δίνοντάς της μια μοναδική νεανική λάμψη. Ιδανική για όσους αναζητούν την απόλυτη πολυτέλεια στην καθημερινή περιποίησή τους​.

Augustinus Bader – The Rich Eye Cream

Η The Rich Eye Cream του Augustinus Bader έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στη φροντίδα της περιοχής των ματιών. Εμπλουτισμένη με το πατενταρισμένο σύμπλεγμα TFC8®, προσφέρει έντονη θρέψη, σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Το απλικατέρ μασάζ που περιλαμβάνεται βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση και αποσυμφόρηση της περιοχής, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το προϊόν είναι vegan και χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες, ενσωματώνοντας φυσικά συστατικά που εξασφαλίζουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα​.

CeraVe – Oil Control Gel-Cream Moisturiser

Η CeraVe παρουσιάζει το Oil Control Gel-Cream Moisturiser, ιδανικό για μικτό και λιπαρό δέρμα. Συνδυάζοντας ενυδατικά στοιχεία όπως το υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, αυτή η κρέμα εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει. Η μοναδική της τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE) διασφαλίζει σταδιακή και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενώ η σύνθεση απορροφά την περίσσεια λιπαρότητας, αφήνοντας ματ αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας​.

Dr. Jart+ – Vital Hydra Solution

Η Vital Hydra Solution™ της Dr. Jart+ είναι μια αναζωογονητική gel κρέμα που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πυκνότητα στην επιδερμίδα. Με το σύστημα Hydro-Plump, αυτή η κρέμα γεμίζει το δέρμα με υγρασία, αφήνοντάς το λαμπερό και ενυδατωμένο. Η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες, ενώ ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την απώλεια υγρασίας​.

FALL SKINCARE TRENDS – FOREO

Σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης, το SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil είναι μια θρεπτική PM θεραπεία που λειτουργεί ενώ κοιμάστε για να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα.

Τα πεπτίδια σύσφιξης δίνουν σήμα στο δέρμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, βοηθώντας στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων – για μια πιο σφριγηλή, λεία και νεανική επιδερμίδα.

Το έλαιο αβοκάντο που αποκαθιστά τον φραγμό παρέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες που υποστηρίζουν την επισκευή και τη διατήρηση της προστατευτικής στιβάδας του δέρματος για τη βελτίωση της συγκράτησης της υγρασίας και την προστασία από περιβαλλοντικούς ερεθισμούς – οδηγώντας σε πιο υγιές, πιο ανθεκτικό δέρμα.

3 επαναστατικoί οροί προσώπου από την clinéa

 

Το clinéa, το clean beauty brand που έχει ξεχωρίσει, καθώς συνδυάζει με τον πιο σύγχρονο τρόπο την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης, καινοτομεί για μια ακόμη μια φορά και παρουσιάζει τo πιο ισχυρό όπλο στο skincare οπλοστάσιό του. Τρεις ορούς που με τις super συμπυκνωμένες και πρωτοποριακές φόρμουλες που διαθέτουν, δρουν άμεσα προκειμένου να «ξαναγεμίσουν» το δέρμα σου με ό,τι πραγματικά έχει ανάγκη. Ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη.

Η Nuxe παρουσιάζει την σειρά Super Serum

Συνδυασμός της τεχνογνωσίας της Laboratoire NUXE στα βοτανικά έλαια και την αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας, αυτός ο ορός με φυσικό υαλουρονικό οξύ εγχύεται με χιλιάδες μικρο-σφαίρες κλασματοποιημένων βοτανικών ελαίων. Τονώνει τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος για εξαιρετική αποτελεσματικότητα κατά της γήρανσης.

Από τις πρώτες σταγόνες, το δέρμα φαίνεται μεταμορφωμένο: λείο, αναπληρωμένο και φωτεινό.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της γήρανσης (2): οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές ξεθωριάζουν, το 84% των γυναικών αισθάνονται ότι το δέρμα τους είναι πιο λείο, το 71% πιστεύει ότι το δέρμα τους είναι πιο σφριγηλό. Τα σκοτεινά σημεία εμφανίζονται διορθωμένα. 81% των γυναικών πιστεύουν ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο ομοιόμορφη.

Ανακαλύψτε προϊόντα που φροντίζουν και ενισχύουν την υγεία της επιδερμίδας σας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της. Κάθε ένα από αυτά τα καινοτόμα προϊόντα έρχεται να προσφέρει λύσεις για βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση, χαρίζοντας σας ένα δέρμα λαμπερό και υγιές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.