Φροντίζεις πάντα τον εαυτό σου, και καλά κάνεις! Το δέρμα και τα μαλλιά σου είναι το προσωπικό σου statement. Είτε πρόκειται για το πρωινό σου ξύπνημα είτε για τις βραδινές στιγμές χαλάρωσης, οι μικρές τελετουργίες περιποίησης κάνουν τη διαφορά τόσο εξωτερικά όσο και στην ψυχολογία σου. Για να λάμψεις, εμείς βρήκαμε μερικά από τα πιο συναρπαστικά και αγαπημένα προϊόντα φροντίδας. Ετοιμάσου να απογειώσεις την περιποίησή σου!

NIVEA Micellar Waters: Για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα

αγαπημένα προϊόντα

Η NIVEA, το αγαπημένο μας brand, κάνει πάλι το θαύμα της με τα νέα Micellar Waters Skin Glow και Regenerating. Το Skin Glow, εμπλουτισμένο με βιταμίνες C και Ε, καθαρίζει σε βάθος και αναδεικνύει τη φυσική σου λάμψη. Ιδανικό για να ξεκινήσεις τη μέρα σου λαμπερή! Αν πάλι θες κάτι για τη νύχτα, το Regenerating είναι το ιδανικό, χάρη στην πανθενόλη και το σκουαλάνιο που αναζωογονούν την επιδερμίδα σου όσο κοιμάσαι.

CeraVe Blemish Control: Επίθεση στις ατέλειες χωρίς ερεθισμούς

αγαπημένα προϊόντα

Για σένα που αντιμετωπίζεις ατέλειες ή ακμή, η σειρά Blemish Control της CeraVe είναι σωτήρια. Η δύναμη της νιασιναμίδης και των τριών ceramides ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό σου, ενώ ταυτόχρονα το σαλικυλικό οξύ καταπολεμά τις ατέλειες. Μετά από μόλις τρεις μέρες, θα δεις την επιδερμίδα σου πιο καθαρή και ισορροπημένη.

NUXE Hair Prodigieuse: Το μυστικό για υπέροχα μαλλιά

αγαπημένα προϊόντα αγαπημένα προϊόντα αγαπημένα προϊόντα

Τα μαλλιά σου αξίζουν την ίδια προσοχή με το πρόσωπό σου, και η σειρά Hair Prodigieuse της NUXE είναι η τέλεια επιλογή. Με το έλαιο ροζ καμέλιας που έχει υποστεί ζύμωση, τα μαλλιά σου αποκτούν μια απαλή, μεταξένια υφή και μια ακαταμάχητη λάμψη. Από το pre-shampoo mask έως το leave-in conditioner, κάθε βήμα σε αυτήν τη ρουτίνα θρέφει και προστατεύει την τρίχα σου​.

Κάνε το καθημερινό σου self-care μια εμπειρία απόλαυσης και ομορφιάς με τα αγαπημένα προϊόντα φροντίδας που αξίζει να έχεις στην καθημερινότητά σου και στο ντουλάπι σου!

Διάβασε επίσης:

Beauty Power: Τα προϊόντα που θα σε κάνουν superwoman!

Leave a Reply

Your email address will not be published.