Η απάτη στην Ισπανία άγγιξε νέα επίπεδα ευρηματικότητας, με τους δράστες να γίνονται πλουσιότεροι κατά 325.000 ευρώ προσποιούμενοι… ποιον άλλον; Τον Μπραντ Πιτ! Πέντε «ταλέντα» του κυβερνοχώρου βρήκαν έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να ξεγελάσουν δύο γυναίκες, πείθοντάς τες ότι συνομιλούσαν με τον διάσημο ηθοποιό, και μάλιστα πως είχαν αναπτύξει μια «ρομαντική σχέση» μαζί του. Ναι, καλά διαβάσατε!

Οι δύο γυναίκες, η μία από την Ανδαλουσία και η άλλη από τη Χώρα των Βάσκων, πείστηκαν πως όχι μόνο ο Μπραντ Πιτ ενδιαφερόταν για αυτές, αλλά και ότι ήθελε να τις «συμπεριλάβει» σε μεγάλες επενδύσεις. Το αποτέλεσμα; 175.000 ευρώ εξαφανίστηκαν από τη μία και 150.000 ευρώ από την άλλη! Η αστυνομία αναφέρει ότι οι απατεώνες είχαν κάνει την έρευνά τους, ανέλυσαν προσεκτικά τα κοινωνικά δίκτυα των θυμάτων και εκμεταλλεύτηκαν τη μοναξιά και την ψυχική τους ευαλωτότητα.

Και κάπως έτσι, οι δύο γυναίκες άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω WhatsApp με τον… «Μπραντ Πιτ», πιστεύοντας πως τους υπόσχεται ρομαντικά δείπνα και κοινό μέλλον. Η απάτη, βέβαια, κράτησε μέχρι που η ισπανική αστυνομία αποφάσισε να βάλει τέλος στο σενάριο Χόλιγουντ.

Η επιχείρηση οδήγησε στη σύλληψη πέντε ατόμων στην Ανδαλουσία, στην Ισπανία, και κατασχέθηκαν κινητά, υπολογιστές, τραπεζικές κάρτες, ακόμα και ένα ημερολόγιο με τις «μαγικές» ατάκες που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Το highlight; Κατάφεραν να ανακτήσουν 85.000 ευρώ, που αν μη τι άλλο είναι μια μικρή δικαίωση, αν και τα ρομαντικά όνειρα μάλλον δεν θα επιστραφούν.

Διάβασε επίσης:

Brad Pitt: 3 ρόλοι που απογείωσαν την καριέρα του «ημίθεου» του Hollywood!

Leave a Reply

Your email address will not be published.