Η Νατάσα Μποφίλιου, με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με το φόρεμά της που κοστίζει 2000 ευρώ και μιλάει για φασισμό.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου σε συναυλία στον Λυκαβηττό, όπου, με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μία ισχυρή τοποθέτηση για τον φασισμό. Ωστόσο, αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον πολλών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν τόσο τα λόγια της, όσο η ακριβή εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, κάποια σχόλια ανέφεραν: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός; Τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν;»

Η τραγουδίστρια, όντας συγκινημένη από την επέτειο, ανέφερε από τη σκηνή: «Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα, σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς, ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.» Αυτή η δήλωση ήταν το επίκεντρο της βραδιάς, ωστόσο η επιλογή του ρούχου της προκάλεσε αντίθετες αντιδράσεις.

Το ζήτημα συζητήθηκε και στην πρωινή εκπομπή Buongiorno σήμερα το πρωί, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να εκφράζει την απογοήτευσή του για το πώς η εμφάνιση της Μποφίλιου επισκίασε το μήνυμα που προσπαθούσε να περάσει. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Ειλικρινά, με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φυτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσας

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Μποφίλιου προκαλεί αντιδράσεις. Πριν από δύο χρόνια, είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο εξαιτίας μίας φωτογράφησης για γνωστή εταιρεία ρούχων στο Λονδίνο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.