Το φθινόπωρο φέρνει αλλαγές στη γκαρνταρόμπα σου, και τι καλύτερος τρόπος να ανανεώσεις το look σου από μια νέα επιλογή σε γυαλιά; Αναδεικνύουν το στιλ σου με έναν τρόπο που κανένα άλλο αξεσουάρ δεν μπορεί. Από τα πιο κομψά και αρρενωπά σχέδια μέχρι τα κλασικά και μοντέρνα κομμάτια, η νέα σεζόν φέρνει μοναδικές επιλογές από τις κορυφαίες μάρκες στον χώρο των γυαλιών. Ας δούμε τα highlights!

David Beckham Eyewear: Βρετανική φινέτσα με στιλ και στα γυαλιά

γυαλιά

Η συλλογή Eyewear by David Beckham για το φθινόπωρο/χειμώνα 2024 σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το διαχρονικό, ανεπιτήδευτο στιλ που μόνο ο David Beckham ξέρει να δημιουργεί. Σχεδιασμένα από τον ίδιο και το Safilo Group, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποπνέουν βρετανική φινέτσα, ενισχυμένη από τις μοναδικές λεπτομέρειες, όπως το μονογράφημα DB και το εμβληματικό Talisman που συμβολίζει την ελευθερία. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από κλασικά μαύρα και ταρταρούγα μέχρι διακριτικούς ντεγκραντέ φακούς, ιδανική για κάθε σου εμφάνιση.

Tommy Hilfiger: Preppy κομψότητα για τις δυναμικές σου εμφανίσεις

γυαλιά

γυαλιά γυαλιά

Η συλλογή Tommy Hilfiger Eyewear για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024 είναι η απόλυτη επιλογή για εσένα που αγαπάς την preppy κομψότητα. Οι ανδρικές και γυναικείες σειρές διαθέτουν μοντέρνα πλαίσια από ασετάτ και ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η βιωσιμότητα βρίσκεται στο προσκήνιο με υλικά από ανακυκλωμένα πλαστικά. Από εξαγωνικά γυναικεία σχέδια μέχρι τα πιο γεωμετρικά ανδρικά, τα γυαλιά της Tommy Hilfiger ξεχωρίζουν με τις iconic μπλε, κόκκινες και λευκές ρίγες​.

Αναβάθμισε το φθινοπωρινό στιλ σου και απόλαυσε την εμπειρία με αυτά τα πολυτελή γυαλιά που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Ξεκίνα τη σεζόν με έναν αέρα αυτοπεποίθησης!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.