Ετοιμάσου να προσθέσεις χρώμα και ζωντάνια στη ζωή σου με τη νέα capsule συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε! Σε μια εποχή που τα αξεσουάρ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η Stradivarius έρχεται με μια συνεργασία που θα συζητηθεί. Η Ιρανή σχεδιάστρια Safu Seghatoleslami, η ιδρύτρια του brand SafSafu, ενώνει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη Stradivarius, προσφέροντάς σου μοναδικά κοσμήματα γεμάτα χαρακτήρα και στυλ.

Το Παρίσι συναντά τη Βαρκελώνη

Αν αναζητάς κάτι εκλεκτό, γεμάτο προσωπικότητα, τότε αυτή η συλλογή είναι για σένα. Η SafSafu x Stradivarius συλλογή ξεφεύγει από τον μινιμαλισμό και αγκαλιάζει το cowboy style, με μια πινελιά κοκεταρίας. Είναι μια συνάντηση του Παρισιού και της Βαρκελώνης, των δύο πόλεων που ενέπνευσαν τα brands, και το αποτέλεσμα είναι απλά συναρπαστικό!

Διάσημες προσωπικότητες όπως η Dua Lipa, η Olivia Rodrigo, η Leandra Medine και η Rosalía έχουν ήδη αγαπήσει τα κοσμήματα της SafSafu. Ετοιμάσου, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ μέρος αυτού του στυλιστικού κόσμου με τα πρωτοποριακά αξεσουάρ της συλλογής.

Μοναδικά κοσμήματα με ιστορία

κοσμήματα

Η συλλογή αποτελείται από 15 κομμάτια που αφηγούνται τη δική τους ιστορία. Από εντυπωσιακά σκουλαρίκια που φοριούνται στο ένα αυτί μέχρι δαχτυλίδια και μενταγιόν, κάθε σχέδιο είναι εμπνευσμένο από σύμβολα που κάνουν αίσθηση φέτος: κλειδιά, αστέρια, καρδιές, καουμπόικα καπέλα και τριαντάφυλλα.

Το φουλάρι με τις εικονογραφήσεις και η ειδική συσκευασία που συνοδεύει τα κοσμήματα καθιστούν αυτά τα αξεσουάρ ιδανικά για να τα φορέσεις μαζί ή ξεχωριστά, προσθέτοντας μια δόση παιχνιδιάρικης πολυτέλειας στην καθημερινότητά σου.

Μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κομμάτια που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου και φέρνουν την τελευταία λέξη της μόδας στην εμφάνισή σου!

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα γίνεις η απόλυτη fashion icon της παρέας σου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.