Αγαπημένο σνακ το ποπ κορν,σωστά; Επίσης, σου αρέσει και η παρμεζάνα, έτσι δεν είναι; Γιατί λοιπόν να μη συνδυάσεις αυτές τις δύο γεύσεις στον πιο λαχταριστό συνδυασμό;
Υλικά
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι και απλώνουμε το ποπ κορν καλά κλείνοντας τη κατσαρόλα. Κουνάμε τακτικά ανά 15 δευτερόλεπτα ώστε να «σκάσουν» τα περισσότερα. Μόλις είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί και το αλάτι.